Kontakt os

Vil du i kontakt med os så benyt vores email: info@copenhagenlacrosse.com eller kontakt en af følgende personer:

Email: info@copenhagenlacrosse.com
Formand Morten Severin Hansen
Telefon: 29919195
Herre- og damehold Morten Severin Hansen
Telefon: 29919195
Ungdomstræner Nicolai Melsted Waldorff
Telefon: 22645346
Email: nicolaihansen_dk@hotmail.com
Bankoplysninger

Nordea
Reg.nr. 2416
Kontonr. 6265612227

IBAN: DK7320006265612227
Swift: NDEADKKK

Træningssted Valby Idrætspark
Julius Andersens Vej 1
2450 København SV

se kort og kørselsvejledning

Polterabend undervisning på skoler m.m.

Vi har mange gode erfaringer med at afholde polterabend, firmaarrangementer og herrerture. Vi underviser også gerne på skoler i København og omegn, dog kun de ældste folkeskoleklasser 9-10 klasse og gymnasier. Læs herunder om de forskellige typer arrangementer vi laver.

BEMÆRK: Det er strengt forbudt at medbringe alkohol i Valby Idrætspark, og det er i øvrigt en dårlig kombination med lacrosse da det er en fysisk hård sport. Drikkevarer (øl og vand) kan købes i Valby Idrætsparks cafeterie, og hvis det ønskes kan der bestilles sandwich til før eller efter arrangementet.

Firmaarrangement
Et firmaarrangement løber over ca 2½ time incl. omklædning og foregår i Valby Idrætspark. Vi kommer med udstyr og to trænere. Deltagerne skal selv medbringe udendørs tøj som passer til vejret og løbesko eller fodboldstøvler. Efter omklædningen vil der være en intro på 20 minutter om Lacrosses oprindelse og regler. Derefter ca 45 minutters øvelser, og til sidst rundes af med en kamp. Erfaringen viser at de fleste ikke kan holde til mere end 45 minutters kamp, men hvis stemningen er for mere bliver vi ved til i segner.

Pris: 3.000 kr
Antal personer: Max 20

Polterabend
Et polterabend løber over ca 2 time incl. omklædning og foregår i Valby Idrætspark. Vi kommer med udstyr og to trænere. Deltagerne skal selv medbringe udendørs tøj som passer til vejret og løbesko eller fodboldstøvler. Efter omklædningen vil der være en kort intro om reglerne. Derefter ca 45 minutters øvelser, og til sidst rundes af med en kamp. Erfaringen viser at de fleste ikke kan holde til mere end 45 minutters kamp, men hvis stemningen er for mere bliver vi ved til i segner.

Herrelacrosse:
Pris: 200 kr pr. person
Antal personer: Minimum 8 personer

Damelacrosse:
Pris: 100 kr pr. person
Antal personer: Minimum 8 personer


Undervisning på skoler
Vi laver også undervisning på skoler og gymnasier til f.eks. idrætsdage. Arrangementet kan foregå på skolen, eller gerne i Valby Idrætspark. Vi tager normalt 500 kr for sådan en undervisning, som dækker transport af udstyr samt mad til underviserne.