Vil du spille?

Lacrosse er en fantastisk holdsport, hvor der er plads til alle, og i Danmark spilles der på et niveau hvor alle kan være med. Har du list til at prøve sporten så se i vores kalender hvornår vi træner og smid os en mail, så har vi udstyret klar til dig når du kommer.

Efter træning
Efter træning tager vi en øl i baren

Træninger

Om sommeren træner vi udendørs to gange om ugen i Valby Idrætspart. Vi træner fra 18:30 til det bliver mørkt, og efter træningen tager vi en øl i baren og snakker om dagens træning.

Om vinteren spiller vi en gang om ugen i Valby-Hallen.

Se kort og kørselsvejledning.

Turneringer og kampe

Copenhagen Lacrosse stammer fra en tid hvor vi var den eneste klub i Danmark. Derfor har vi tradition for at rejse meget. Vi tager ud og spiller europæiske turneringer to gange om sommeren og en til to gange om vinteren. Typisk en stor turnering om sommeren i Berlin som plejer at koste 1.000-1.500 kr for rejse og ophold og mindre turneringer i f.eks. Kiel som koster omkring 500 kr total. Klubben betaler spillergebyrer for at holde udgifterne nede.

Derudover deltager vi i den danske liga, hvor klubben betaler din spillerlicens når du har meldt dig ind.

Kontingent

Som ny spiller har du et en måneds til at beslutte dig for om lacrosse er noget for dig. Når du har fundet ud af at det selvfølgelig er noget du vil spille resten af livet melder du dig så bare ind. Kontingentet er på 250 kr og opkræves kvartalvis. Du vil modtage et girokort med posten som du kan vælge at betale i netbank eller tilmelde betalingsservice - simpelt og nemt.

Udstyr

Et fuldt sæt udstyr til herrerne med stav, hjelm, shoulderpads, armpads og handsker koster omkring 2.500 kr. Pigerne kan nøjes med en stav til omkring 400 kr. Det er mange penge, men Copenhagen lacrosse har udstyr som nye spillere kan låne så længe de har lyst. Eneste krav er at det bliver lagt tilbage i vores udstyrsrum efter hver træning. Udstyrsrummet er i kælderen i Valby Idrætspark. Vi bruger nemlig også udstyret til undervisning og firmaarrangementer.

Udstyrsrum Udstyrsrum
I udstyrsrummet i kælderen har vi udstyr til nye spillere

Hvorfor Copenhagen Lacrosse?

Få nye venner

Der er mange grunde til at vælge Copenhagen Lacrosse. Den største er selvfølgelig at vi er den bedste lacrosse klub i verden, og er der noget vores medlemmer finder bedre i andre klubber matcher vi varen :-)

- Copenhagen Lacrosse er den ældste klub i Danmark og dermed meget veletableret.

- Vores træninger er seriøse, men med fokus på det sjove ved sporten.

- Vi er Danmarks billigste lacrosse klub. 1.000 kr. pr. år. Til sammenligning koster KFB Lacrosse f.eks. 1.500 kr. Almindelig fodbold koster typisk 1.500 kr, ishockey omkring 2.000 kr og amerikansk fodbold omkring 2.500 kr.

- Til turneringer betaler klubben spillergebyr, og spillerlicens til den danske liga. Dette gør at turneringerne bliver billigere når du deltager for Copenhagen Lacrosse.

- Alle de penge der kommer ind i kontingent ryger tilbage til spillerne igen da vi er en selvstændig forening baseret på frivilligt arbejde. Pengene bruges på turneringsgebyrer, baneleje, spillerlicenser, bolde, mål og udstyr til nye spillere.

- Vi tager vare på vores medlemmer! Til både træning og kamp har vi førstehjælpsudstyr med hvis uheldet skulle være ude. Dvs. at hvis du skulle få en skade på banen er der ikke langt til en pose is eller en kompressionsbandage. Til de store turneringer har vi ofte også fysioterapeut eller massør med.

- Skulle du være uheldig at din hjelm eller stav går i stykker har vi investeret i værktøjet og udstyret der skal bruges til at reparerer det.

- Klubben køber også udstyr hjem som sælges billigt til klubbens medlemmer. Du spare typisk 10-20% ved at købe det udstyr klubben har til salg.